Andreea Ibacka isi doreste doi copii


Andreea Ibacka a acceptat provocarea Ce se intampla, doctore? de a realiza o sedinta foto incendiara pentru noul numar al revistei. Vedeta Acasa Tv a pozat in costum de baie, proband mai multe modele, iar rezultatul poate fi admirat in editia de august a revistei "Ce se intampla, doctore?"


In interviul ce insoteste pictorialul, Andreea vorbeste despre ce inseamna casatoria pentru ea si Cabral, despre cum se mentine in forma si despre cum face fata tuturor provocarilor din viata de zi cu zi. Intrebata daca in zece ani se vede cu o afacere proprie sau intr-un rol memorabil intr-un film strain, vedeta recunoaste ca daca la aceste lucruri se adauga si doi copii, e perfect. Vorbind despre planurile in ceea ce priveste copiii, Andreea spune in interviu: „Planuri avem, dar va anuntam cand le punem in aplicare.”

Andreea este una dintre putinele vedete de la noi care se pot lauda cu un corp de invidiat si care poate fi etalat fara nici un fel de problema la plaja. Vedeta recunoaste in interviul din Ce se intampla, doctore? ca totul se datoreaza mostenirii genetice: „Mama a fost pana la 45 de ani mai slaba decat mine, iar acum, la 47 de ani, arata foarte bine si trece drept sora mea mai mare. Nu-mi fac probleme pentru anii urmatori, insa varsta este si ea un atu.”

Pana acum, Andreea a avut un an foarte aglomerat: „Anul acesta am reusit sa fac multe lucruri. Am fost super activi in prima jumatate a anului, asa ca ne-am renovat casa, am facut nunta, am filmat pentru serial. Am bifat tot ce aveam pe lista.” Si cu toate acestea, cei doi soti reusesc sa fie veseli si plini de viata tot timpul: „In general, incercam sa vedem partea buna a lucrurilor si nu ne demoralizam cu una, cu doua! Facem haz de necaz, ne tachinam reciproc, ne autoironizam si asa ne pastram buna dispozitie.”
 

FULLSCREEN
Andreea Ibaka isi doreste doi copii
  • /

related posts