Andreea Mantea are motive de gelozie: Stefan Stan are numai fete frumoase in trupa sa. Vezi cum arata acestea si daca este geloasa logodnica lui


Stefan Stan a trecut prin momente dificile in relatia sa cu Andreea Mantea, dupa ce tabloidele au dezvaluit aventura pe care aceasta a avut-o cu o admiratoare. Din fericire, cei doi au trecut peste dificultati si acum sunt din nou fericiti si isi pot face linistiti planuri de nunta.


Stefan Stan a vorbit pentru perfecte.ro despre cat de dificile au fost momentele in care ziaristii de scandal i-au invadat viata personala.

Castigatorul de la Vocea Romaniei este dezamagit pentru ca nu mai are parte de intimitate, insa incearca sa se fereasca cat poate de mult de paparazzi.

"Sunt lucruri pe care eu nu pot sa le discut pentru ca nu poti sa pui un om de presa sa nu vorbeasca sau sa nu scrie..daca asa au crezut ei...Toti facem anumite lucruri in viata, dar despre altii nu se scrie pt ca nu-s cunoscuti. Nu mai ai intimitate, dar incerc sa ma feresc pe cat se poate, publicul e curioos, dar la un moment dat se plictiseste. Eu vreau sa raman acelasi om, sa nu devin un personaj", a spus Stefan Stan pentru perfecte.ro.

Stefan Stan se concentreaza in prezent mai mult pe cariera sa. Luna aceasta va incepe un turneu prin tara, pentru promovarea noului sau album, Povestea mea. In toate orasele in care va sustine concerte, Stefan va fi insotit de trupa sa, alcatuita in mare parte din fete superbe. Stefan spune ca logodnica sa nu este deloc geloasa.

"Sunt foarte mandru de ei, sunt familia mea. Sunt de 2 ani cu mine, au fost si in momente grele alaturi de mine. De ce sa fie geloasa Andreea? Eu si iubita mea suntem foarte fericiti, suntem bine", a spus Stefan Stan.

related posts

Modifică setările cookies