Andreea Mantea: „Perspectiva casniciei cu Andrei Tardea m-a speriat”


Invitata la ”Happy Hour” luni seara, Andreea Mantea a tinut sa clarifice toate zvonurile legate de viata sa sentimentala.


Cu toate ca s-a despartit de Andrei Tardea de aproape doua luni, Andreea crede ca inca nu s-au inteles motivele pentru care a pus capat acestei povesti de iubire: frumoasa bruneta a marturisit ca a speriat-o perspectiva casatoriei cu Andrei Tardea.

”Motivul pentru care am decis sa luam o pauza si mai apoi sa ne despartim a fost faptul ca pe mine m-a speriat perspectiva casniciei, pur si simplu nu stiam daca el e persoana alaturi de care vreau sa imi petrec toata viata”, a spus aceasta la Happy Hour.

Andreea Mantea a tinut sa clarifice ca nu i-a interzis niciodata fostului iubit sa se comporte ca un tata adevarat pentru fiica Alexandrei Badescu si ca, mai mult, existenta acestui copil nu a influentat in niciun fel relatia lor:

”Eu cu Andrei ma certam pe vremea cand eram impreuna tocmai pentru ca eu insistam sa il fac sa isi vada copilul. El imi spunea ca nu e inca timpul, iar eu ii ziceam ca mai tarziu o sa regrete si o sa fie prea tarziu. Nu ma deranja ca el este tatal adevarat al fiicei Alexandrei”
, a mai spus Andreea luni seara la ”Happy Hour”.

Mai mult, invitata lui Catalin Maruta a marturisit ca in prezent nu crede ca mai exista nicio sansa sa se impace cu Tardea si ca, in ciuda zvonurilor aparute in presa in ultima vreme, in prezent este singura.  
 

related posts