Andreea Marin Banica se va intalni cu Sophia Loren la Marsilia: "Sophia e intruchiparea feminitatii si nu are varsta"


Andreea Marin Banica va fi prezenta la evenimentul de inaugurare al vasului de croaziera MSC Divina, a carei imagine este Sophia Loren. Cu aceasta ocazie, Andreea Marin Banica ii va lua un interviu legendarei actrite.


"Sophia Loren e intruchiparea feminitatii si nu are varsta. Ca actrita, Sophia Loren a fost prima care a obtinut, acum mai bine de jumatate de secol, primul Oscar acordat pentru un rol intr-un film strain. Este vorba despre pelicula “La Ciociara”, pentru care Sophia a fost premiata in 1962. Cariera sa impune un singur cuvant: respectul", a spus Andreea Marin Banica.

Inaugurarea MSC Divina se va face in prezenta Sophiei Loren, imaginea flotei de nave de croaziera MSC, si a altor personalitati internationale precum Gerard Depardieu (gazda evenimentului) sau artistul italian Paolo Conte, acesta urmand a sustine un recital in cadrul evenimentului de inaugurare.

Cabina decorata dupa indicatiile Sophiei Loren

Designul navei MSC Divina este un elogiu adus Sophiei Loren. De altfel, cabina cu numarul 16007 de pe puntea 16 a fost decorata dupa indicatiile celebrei actrite italiene.

Tonuri bogate de rosu, lampi unicat si covoare din piele de animale salbatice impodobesc aceasta cabina. Pe pereti pot fi vazute fotografii ale artistei in cele mai memorabile roluri ale sale si tot aici se gaseste si o copie a mesei de toaleta a actritei. 

Nava ofera multiple facilitati de relaxare si petrecere a timpului liber: 10 baruri, 5 restaurante, un centru sportiv, pista de alergare, teren de baschet si de tenis, un cinema in aer liber si un cinema 4D, un simulator de F1, cazinou, 4 piscine.

 Apartamente si dotari de lux

 De asemenea, ca si pe celelalte nave de croaziera ale flotei MSC, si pe Divina se va regasi conceptul de MSC Yacht Club - apartamente de lux care beneficieaza de zone lounge, bar, restaurant, zona cu piscina si Jacuzzi, lift privat pentru accesul la MSC Aurea SPA,  precum si de serviciul de majordom disponibil 24 h/zi, toate acestea pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate pasagerilor.

MSC Divina cantareste 140 000 tone si are capacitatea de a transporta 4363 pasageri. Numarul puntilor este de 18, dintre care 13 sunt destinate cabinelor pentru pasageri si vor purta numele zeilor din  mitologia  Greciei: Urano, Afrodite, Aurora, Giunone, Artemide, Zeus, Mercurio, Cupido, Iride, Minerva, Apollo, Saturno si  Elios.

related posts

Modifică setările cookies