Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu, doua mamici sexy. Vezi ce vor sa realizeze impreuna


Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu isi unesc fortele si vin in sprijinul mamelor care isi cresc singure copiii, atat din Romania, cat si din strainatate.


Andreea Marin Banica a numit-o pe Alexandra Dinu Ambasador al Fundatiei Pretuieste Viata. La acest eveniment Alexandra a fost superba intr-o rochie de dantela alba, in vreme ce Andreea Marin a demonstrat ca ramane una dintre cele mai sexy mamici din Romania. Pacat insa de combinatia nereusita a rochiei cu sacoul gri.

“Alexandra Dinu a trecut prin experienta cresterii unui copil prin propriile forte si a ajuns acum in ipostaza de a intinde o mana de ajutor femeilor care se afla intr-o mare cumpana a vietii. O consider persoana potrivita pentru a-i preda stafeta faptelor bune intr-o campanie care se adreseaza nu doar mamelor de la noi de acasa, ci si celor din diaspora”, declara Andreea Marin Banica.

“Mi-am dorit de mult timp sa ma implic in proiecte umanitare si sociale. O admir pe Andreea  de la inceputul carierei sale. O consider un model de urmat. Am fost realmente incantata atunci cand mi-a propus sa fiu parte a campaniei fundatiei sale. In Italia sunt foarte multe familii de romani care au nevoie de ajutor, femei divortate, despartie de parteneri, multe ramase pe drumuri cu copiii lor, care nu isi cunosc drepturile si nu au un umar de sprijin. Aici vor interveni specialistii Fundatiei Pretuieste Viata si noi, ca si portavoce a activitatii ei”, declara Alexandra Dinu.

Andreea Marin Banica si Alexandra Dinu vor incepe in curind primele demersuri pentru extinderea activitatii Fundatiei Pretuieste Viata in Italia, ajunsa deja in cel de-al patrulea an de existenta.

related posts

Modifică setările cookies