Andreea Marin Banica s-a fotografiat cu una din marile frumuseti ale lumii - Sophia Loren. Vezi ce i-a spus aceasta


Andreea Marin Banica a fost sambata la Marsilia, la inaugurarea vasului de croaziera MSC Divina, al carui nume a fost inspirat de renumita actrita Sophia Loren. Vedeta a ramas impresionata de frumusetea, eleganta si de forma fizica de invidiat a Sophiei Loren, care va implini in curand 78 de ani.


La Marsilia, Andreea Marin Banica a avut ocazia nu doar sa dialogheze cu Sophia Loren, dar sa fie si singurul journalist, dintre cei peste 400 prezenti la conferinta de presa, cu care legendara actrita a acceptat sa faca fotografii.  

"Nu e nici o exagerare cand spun ca arata cu 25 de ani mai tanara. Este pur si simplu de necrezut si fascinant sa o vezi fata in fata pe actrita care a ramas o frumusete si o prezenta impunatoare, de parca timpul nu a trecut pentru ea. 

Am intrebat-o care este cea mai pretioasa lectie de viata pe care o poate impartasi. Mi-a raspuns simplu ca poti trai frumos prin dragostea daruita si primita, poti cunoaste implinirea prin copii si familie. Secretul tineretii fara batranete este, negresit, disciplina din viata sa si respectul pentru propria persoana, dar si pentru cei din jur", a declarat Andreea Marin Banica.

De pregatirea tinutelor sale s-a ocupat stilistul Alina Dascalescu, care a ales pentru Andreea tinute din noua colectie Gucci, accesorizate cu pantofi si clutch Gucci si bijuterii Govoni de la Cellini din aur galben cu pietre pretioase. 

related posts

Modifică setările cookies