Andreea Marin i-a impresionat pe parizieni cu eleganta si frumusetea sa. Cum s-a afisat vedeta in capitala Frantei


Aflata in capitala Frantei pentru un proiect special, Andreea Marin a demonstrat ca poate fi la fel de sexy si eleganta ca o pariziana veritabila. Vedeta tv a mizat de data aceasta pe efectul chic pe care il ofera o little black dress si nu a dat gres.


Andreea Marin a fost la Paris pentru a incerca un tratament special pentru tenul ei, ocazie de care a profitat pentru a "lua pulsul" unuia dintre cele mai frumoase orase. Vedeta tv a impresionat cu eleganta sa, purtand o rochie neagra decoltata la un spectacol, urmat de o cina intr-un restaurant select.

Andreea si-a completat tinuta cu un sacou alb, accesorizandu-se cu un colier chic, un clutch negru si sandale negre cu toc.

"Am inteles de ce, mai cu seama dupa 40 de ani, tenul are nevoie de mult mai multa grija si nu e nevoie de excese, ci doar de informatie corecta si de un specialist alaturi de tine din cand in cand, la timpul potrivit. Pranzul a fost o bucurie culinara si mi-a dat sansa sa intalnesc o personalitate a culturii franceze si un om de televiziune extraordinar, dar de o modestie demna de respect, Bernard Pivot. Am incheiat seara cu un spectacol urmat de o cina cu... surprize, am primit in mod neasteptat un buchet de bujori din partea unui roman stabilit la Paris, care mi-a marturisit ca Surprizele de altadata au fost o mare bucurie pentru familia lui",  a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

related posts