Andreea Marin inca are sentimente puternice pentru Stefan Banica Jr.: "Nu este usor, semne de intrebare am si astazi"


Daca imediat dupa anuntarea divortului vedeta de televiziune a procedat cu aceeasi discretie care o caracterizeaza de cand a devenit o persoana publica, recent Andreea Marin a inceput sa acorde din ce in ce mai multe interviuri in care face marturisiri despre divortul de sotul ei.


Initial puternica si vrand sa dea impresia ca detine controlul asupra acestei situatii delicate, Andreea Marin incepe sa isi arate vulnerabilitatea si recunoaste ca inca ii este greu sa accepte divortul.

"Divortul nu a fost premeditat. Nu sunt atat de tare, nu am premeditat nimic. Ma bazez pe ratiune, dar am ramas o romantica si pun mult suflet atunci cand vine vorba despre probleme personale. Am considerat ca e mai bine asa. Nu ne permiteam o decizie pripita pentru ca ne afecteaza si copiii, nu doar pe noi. Am avut nevoie de timp de gandire", a explicat ea pentru "D-Paparazzi".

"Nu este usor, am semne de intrebare si astazi, daca am facut bine. Am sentimente si amintiri frumoase. Sigur nu exista indiferenta. Am momente in care mi-e mai greu, si momente cand optimismul iese la iveala. Nu am timp de stat, am multe de construit. Vreau sa fiu o mama buna. Mi-e cel mai greu cand Violeta doarme si sunt singura", a mai declarat Andreea potrivit wowbiz.ro.

Spune si tu! Ce parere ai despre declaratiile Zanei? Crzi ca mai exista totusi vreo sansa de impacare?

related posts

Modifică setările cookies