Andreea Marin, mesaj amuzant pentru Reese Witherspoon:" Chiar nu ma asteptam sa ma copieze in vazul lumii"


Andreea Marin nu este numai o femeie frumoasa si talentata, ci are si simtul umorului foarte dezvoltat. 


Vedeta a postat pe retelele de socializare un colaj in care apare cu faimoasa actrita, ambele fiind imbracate asemanator. “Chiar nu ma asteptam la asta de la Reese! Sa ma copieze ea pe mine-n vazul lumii, asa... parca nu-mi vine sa cred, o fi fost totusi frigut acolo pe plaja la ea, un ger o fi dat prin L.A., nu stiu ce sa zic... (stiam ca ma invidiaza in taina si ca aspira sa fie ca mine, dar nici chiar asa!) O sun azi s-o linistesc, sa-i explic eu ca e loc sub soare pentru toata lumea, chiar si la umbra si cu blanita pe umeri (de preferat una bleu, frumos pieptanata, nu zgribulita si portocalie, decolorata la spalat, asa nu!) O sa-i amintesc finut ca era fata serioasa atunci cand a avut sansa sa ma intervieveze acum ceva timp la Washington. Sau eu pe ea... ma rog, nu conteaza!”  este mesajul  Andreei, care insoteste imaginea.

 

Chiar nu ma asteptam la asta de la Reese ! Sa ma copieze ea pe mine-n vazul lumii, asa... parca nu-mi vine sa cred, o fi fost totusi frigut acolo pe plaja la ea, un ger o fi dat prin L.A., nu stiu ce sa zic... (stiam ca ma invidiaza in taina si ca aspira sa fie ca mine, dar nici chiar asa! ????) O sun azi s-o linistesc, sa-i explic eu ca e loc sub soare pentru toata lumea, chiar si la umbra si cu blanita pe umeri ( de preferat una bleu, frumos pieptanata, nu zgribulita si portocalie, decolorata la spalat, asa nu!) ???? O sa-i amintesc finut ca era fata serioasa atunci cand a avut sansa sa ma intervieveze acum ceva timp la Washington. Sau eu pe ea...ma rog, nu conteaza, e doar un mic detaliu. Blanita e marea problema acum! ???? @ReeseWitherspoon #great #actress #wonderful #woman #funny #girl #energy #spirit #love #life #avon #washington

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Din pacate, multi dintre cei care o urmaresc pe Andreea pe retelele de socializare nu au simtit ironia din mesajul vedetei si au criticat-o aspru:  “Asa se numeste halatul de baie, mai nou?”, “E clar draga mea ca suferi rau. Eu zic sa mai schimbi meniul din dieta ta ca poate de acolo ti se trage!” si “Blana ta pare mai ieftina din pacate!”. Altii au tinut sa o asigure pe vedeta autohtona ca este mult mai stilata si mai frumoasa decat Reese: “Ii dai clasa, Andreea!”si “Indiferent cat v-ar copia altele pentru mine tot dumneavoastra sunteti mai frumoasa....”.In cele din urma, Andreea a simtit nevoia sa lamureasca situatia si a scris: “a fost o gluma, dar va multumesc pentru compliment”.

 

Andreea Marin a cunoscut-o pe Reese Witherspoon in 2012, atunci cand i-a luat un interviu cu privire la violenta domestica, actrita fiind ambasadoarea acestei cauze la nivel global.

related posts

Modifică setările cookies