Andreea Marin, mesaj de dragoste pe retelele de socializare: Dragostea e frumoasa, datatoare de speranta, induiosatoare


Andreea Marin si-a emotionat fanii care o urmaresc pe Instagram cu o frumoasa poveste de dragoste. Vedeta a povestit faptul ca este martora unei iubiri precum cea din desenul animat “Doamna si Vagabondul”, intre cateaua ei si un caine din vecini.


Andreea Marin stie mereu ce mesaje sa posteze pe retelele de socializare pentru a atinge corzile sensibile ale celor care ii urmaresc activitatea. Recent, vedeta a facut o ampla postare despre o poveste de dragoste intre catelusa ei si cainele unor vecini: “Acest pitic din vecini e indragostit de Lady a noastra. A inceput prin a ne pazi poarta de intrare in curte, zbughind-o inauntru printre picioarele noastre cu dibacie, de cate ori nu suntem destul de atenti. Apoi s-a gandit sa comunice cu ea pe sub spatiul stramt de sub poarta. Intr-o zi l-am gasit inauntru, desi tocmai il scosesem afara. Din nou, apoi. Iar si iar. Si era plin de noroi pana in varful urechilor. Pana ne-am prins ca sapase cu labutele o groapa pe sub gard si intra. Am astupat-o a sapat alta. :) Am gasit o solutie tehnica sa "blindam" gardul pana in pamant. Ei, bine, a gasit solutia de a intra pe sub gardul din spatele casei, doar sa o vada pe Lady... la fereastra... Imi amintesc cum am hotarat sa o iau pe Lady, micuta fiind, de la un pet shop: "E exact catelusa din desenul animat Doamna si vagabondul!", mi s-a spus. A fost argumentul neasteptat care m-a convins: era desenul de suflet al fetitei mele.:) Acum, Lady and the Trump se intampla in realitate, in gradina mea. De nu ar avea un stapan (cam permisiv, se pare:), l-as adopta. Dragostea e frumoasa, datatoare de speranta, induiosatoare. Si nu tine cont de granite. Gaseste mereu solutii, cand e iubire adevarata, nu doar o insiruire de vorbe-n vant. E motorul vietii. Sensul ei. Aluatul din care suntem plamaditi. Stiu asta. Iti doresc sa afli si tu! #love”. 


 

Acest pitic din vecini e indragostit de Lady a noastra. A inceput prin a ne pazi poarta de intrare in curte, zbughind-o inauntru printre picioarele noastre cu dibacie, de cate ori nu suntem destul de atenti. Apoi s-a gandit sa comunice cu ea pe sub spatiul stramt de sub poarta. Intr-o zi l-am gasit inauntru, desi tocmai il scosesem afara. Din nou, apoi. Iar si iar. Si era plin de noroi pana in varful urechilor. Pana ne-am prins ca sapase cu labutele o groapa pe sub gard si intra. Am astupat-o a sapat alta. :) Am gasit o solutie tehnica sa "blindam" gardul pana in pamant. Ei, bine, a gasit solutia de a intra pe sub gardul din spatele casei, doar sa o vada pe Lady... la fereastra... Imi amintesc cum am hotarat sa o iau pe Lady, micuta fiind, de la un pet shop: "E exact catelusa din desenul animat Doamna si vagabondul!", mi s-a spus. A fost argumentul neasteptat care m-a convins : era desenul de suflet al fetitei mele.:) Acum, Lady and the Trump se intampla in realitate, in gradina mea. De nu ar avea un stapan (cam permisiv, se pare:), l-as adopta. Dragostea e frumoasa, datatoare de speranta, induiosatoare. Si nu tine cont de granite. Gaseste mereu solutii, cand e iubire adevarata, nu doar o insiruire de vorbe-n vant. E motorul vietii. Sensul ei. Aluatul din care suntem plamaditi. Stiu asta. Iti doresc sa afli si tu! ???? #love

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


 

#lady #afterparty

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


Fanii au fost impresionati de intamplarile descrise de Andreea: “Ce frumoasa poveste de dragoste..., “M-a impresionat descrierea atat de frumoasa a Iubirii” si chiar i-au sugerat sa il adopte si pe patrupedul Romeo. 


 

Buna dimineata! #pretuiesteviata

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


Desi a pornit de la o poveste de dragoste intre patrupezi, concluziile legate de acesta poveste par sa fie desprinse din experientele de viata ale vedetei.

Dupa doua mariaje esuate, Andreea iubeste din nou. Vedeta a inceput o relatie cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, care este cu 10 ani tanar decat ea, avand 32 de ani.related posts