Andreea Marin, schimbare radicala de look. Nimeni nu se astepta sa se faca blonda!


Andreea Marin face schimbari dupa schimbari. Dupa ce s-a tuns, s-a apucat de sport, detox si a slabit, vedeta isi doreste si o noua culoare de par. Decizia ei i-a socat pe fanii care nici nu au mai recunoscut-o.


Andreea Marin a postat recent o fotografie pe retelele de socializare in care apare cu parul blond. Se pare ca vedeta isi doreste o noua schimbare de look, asa ca a facut o vizita unui salon pentru a-si pune in aplicare visul. Fanii ei s-au impartit in doua tabere. Multi spun ca blondul i se potriveste si o intinereste: “Absolut minunata… cu toata sinceritatea, blondul asta ti se potriveste perfect.”, “Mi se pare o schimbare de look binevenita, arați minunat, arați exact cu 20 de ani mai tanara”, “ In prima faza nu v-am recunoscut, dar aratati splendid, va prinde la ten”, “Te intinereste aceasta nuanta”, “Draga mea, cu aceasta nuanta o sa ti ceara buletinul peste tot crezand ca esti minora” si “aratati ca o adolescenta. Nici nu v-am recunoscut atat de tanara aratati”. 


 

Experiment. Va place sau nu, nu trageti - reactionati cu blandete! Ne jucam doar, la @sungatestudio . Schimbam rapid pe roscat daca va suparati.???????????? #sungatesolariumstudio #andreeamarin #beautyexpert #blondeshavemorefun

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


Totusi, si mai multi au fost cei care i-au spus ca blondul nu o caracterizeaza si ca nu ar trebui sa faca o schimbare de look radicala: “Iti sta foarte bine… Dar tot negru te caracterizeaza”, “Bruneta e mai ok!”, “Parerea mea este ca bruneta si cu tunsoarea bob iti sta extraordinar”, “Tu esti frumoasa oricum, dar blondul nu e culoare ta”, “Bruneta esti mai frumoasa, mai atractiva, mai draguta.”, si “Prefer brunetul. Iti scoate in evidenta mai bine trasaturile.


 

Somn lin, vis senin! #sleepwell #silentnight

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


 

#coloursoflife #autumn #iamlove #feelingalive

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


Totul se pare ca a fost un “experiment”, asa cum insasi Andreea a recunoscut, iar in imaginea respectiva s-a folosit de o peruca. Totusi, vedeta nu a mai revenit cu alte imagini in care sa arate pentru ce culoare de par a optat in cele din urma. 

Aceste schimbari ar putea avea legura cu faptul ca Andreea Marin iubeste din nou si de aceasta data este vorba despre, Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, care este cu 10 ani mai tanar decat ea.related posts