Andreea Marin, una dintre cele mai neinspirate tinute de la Celebrity Awards. Cu ce outfit a dezamagit vedeta


Este, cu siguranta, una dintre cele mai stilate vedete din showbizul intern, impresionand adesea cu tinutele sale elegante. De data aceasta insa, Andreea Marin nu se mia regaseste pe lista celor mai bine imbracate vedete.


Chiar daca a ales pentru Gala Celebrity Awards o creatie Ermanno Scervino, pe care a accesorizat-o cu cristale Swarovski, Andreea Marin nu a reusit sa se ridice la nivelul aparitiilor sale din trecut. Franjurii care ii atarna pe piept si bratele acoperite nu au avantajat-o in mod deosebit pe vedeta.

Andreea Marin a fost recompensata, al doilea an consecutiv, pentru proiectele sale caritabile. Vedeta a primit “Premiul pentru activitate constanta in folosul societati”, incununand astfel sirul neintrerupt de actiuni umanitare ale Fundatiei Pretuieste Viata si ale programului Scoala mamelor.

Andreea a impresionat audienta printr-un discurs emotionant, in care a subliniat ca astfel de actiuni ar trebui sa devina o obisnuinta pentru fiecare dintre noi.

Si fostul sot al Andreei Marin, Stefan Banica, a fost premiat in cadrul galei de aseara: i-a fost acordat trofeul special pentru profesionalism in intreaga cariera.  Artistul, cu o cariera de aproape 30 de ani in lumea showbiz-ului, a inregistrat un mesaj video, din studioul sau, prin intermediul caruia le-a transmis multumiri tuturor celor care l-au votat.

FULLSCREEN
Andreea Marin, una dintre cele mai neinspirate tinute de la Celebrity Awards. Cu ce outfit a dezamagit vedeta
  • /

related posts