Andreea Raducan, mireasa. Cum arata rochia pe care o va purta in ziua cea mare - EXCLUSIV


Gimnasta care ne-a facut inimile sa tresalte de bucurie la Olimpiada din Sydney se marita! Andreea Raducan ne-a povestit despre cererea in casatorie pe care i-a facut logodnicul ei, Daniel, despre cum va arata rochia de mireasa si despre cum se va desfasura nunta.


Cum se vede viata la 33 de ani

"Este o varsta foarte frumoasa. Toata lumea a spus ca dupa varsta de 30 de ani, lucrurile or sa se schimbe si o sa simti transformari insa marturisesc sincer ca undeva la 25 de ani am ramas si ma simt tare bine. N-am absolut niciun fel de complex, nici oamenii sau prietenii mei nu-mi dau varsta pe care eu o am de fapt, asa incat nu am pus foarte mare pret. An de an ma bucur de petrecerea de ziua mea. In ultimii doi ani chiar au fost doua petreceri surpriza, si anul trecut si anul acesta, asa incat imi dau seama ca am niste prieteni absolut extraordinari in jurul meu."

Despre cererea in casatorie

"A fost un moment foarte emotionant si foarte frumos, pe care l-am trait doar eu si iubitul meu sus, la Crucea Caraiman. Desi a fost destul de rece - si ploua un pic, era si putina zapada - nu pot sa spun ca eram foarte bine echipata. El a avut in rucsac doua pulovere pe care le-am pus pe mine pentru a ma simti mai confortabil. Evenimentul a fost unul foarte frumos. E dificil si mi-e destul de greu sa explic in cuvinte bucuria si sentimentul frumos pe care le-am trait acolo. De fapt, pentru mine, nunta acolo a fost."
 

 


Cum va arata rochia de mireasa

"Oamenii care ma urmaresc stiu ca eu sunt o tipa mai conservatoare si nu-mi doresc sa epatez nici cu tinuta vestimentara si nici intr-un alt mod, asa incat va fi ceva destul de simplu. Poate chiar clasic, as spune, cu mici detalii care sa arate ca intr-adevar este o rochie de mireasa si nu una oarecare. In afara de faptul ca este alba. N-as vrea sa spun foarte multe detalii pentru ca as vrea ca mirele sa nu stie. El nu m-a vazut niciodata, dar nici nu si-a dorit."

Isi doreste sa devina mamica?

"Ar trebui sa ne apucam serios sa lucram la un copil si Daniel isi doreste foarte tare, de asemenea, un copil. Insa acum, daca nunta a prins deja teren si ne pregatim de ea, sper eu ca intr-un viitor foarte apropiat sa va dau vestea cea mai mare: faptul ca asteptam un copil. Deocamdata nu este cazul, dar sigur ca ne dorim foarte tare si mi-ar placea sa ma ocup serios si de partea asta personala mai in detaliu. Cred eu ca este timpul si nu doar ca e timpul tinand cont de varsta, ci ne dorim foarte mult si cred ca asta e lucrul cel mai important."

Daca micutii ei vor face sport si alte detalii despre aceasta perioada minunata din viata Andreei vezi in materialul video de mai sus.

 

related posts