Andreea Raducan s-a casatorit. Cum arata rochia de mireasa si cine i-a fost alaturi in ziua cea mare


Andreea Raducan s-a casatorit, i-ar imaginile cu ea in rochie de mireasa au adunat mii de aprecieri, fiecare in parte. Andreea a imbracat rochia alba, clasica si frumoasa pe care declara ca si-o doreste.


Nu in urma cu mult timp Andreea povestea pentru www.perfecte.ro ca nu isi doreste o tinuta care sa iasa prea mult in evidenta: "Oamenii care ma urmaresc stiu ca eu sunt o tipa mai conservatoare si nu-mi doresc sa epatez nici cu tinuta vestimentara si nici intr-un alt mod, asa incat va fi ceva destul de simplu. Poate chiar clasic, as spune, cu mici detalii care sa arate ca intr-adevar este o rochie de mireasa si nu una oarecare. In afara de faptul ca este alba. N-as vrea sa spun foarte multe detalii pentru ca as vrea ca mirele sa nu stie. El nu m-a vazut niciodata, dar nici nu si-a dorit."

Cu siguranta ca reactia mirelui a fost una pe masura, Andreea stralucind in ziua cea mare. Alaturi de ea au stat o multime de colegi si colege, printre care: Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Diana Bulimar, Monica Rosu, Nadia Comaneci, Daniela Silivas, Corina Ungureanu, Loredana Boboc, Gina gogean, dar si Octavian Bellu si Mariana Bitang.

" Ce fotografie frumoasa! Doi Parinti si fetele lor!", i-a scris unul dintre fanii de pe pagina de socializare, urmat de o multime de persoane care au felicitat-o si i-au laudat atat aparitia, cat si decizia de a-si invita colegele si antrenorii.

related posts