Andreea Raicu, primele dezvaluiri despre relatia cu Horia Tecau: "Stiam de la inceput ca nu o sa ne fie usor"


Este una dintre cele mai active vedete din Romania, iar multi ar crede ca televiziunea si afacerile ii ocupa tot timpul si ii afecteaza viata personala. Cum comenteaza insa Andreea aceste speculatii si ce a dezvaluit despre relatia cu tenismenul Horia Tecau?


Intr-un interviu acordat recent celor de la ProTV Magazin, Andreea Raicu si-a deschis sufletul si a vorbit atat despre proiectele ei, cat si despre legatura amoroasa pe care a inceput-o in urma cu aproximativ cinci luni.

"Ne-am dori sa petrecem mai mult timp impreuna. Stiam de la inceput ca nu o sa ne fie usor. Pentru amandoi cariera este foarte importanta, dar multumita tehnologiei suntem intr-un contact permanent chiar daca intre noi exista o distanta fizica. Ne trimitem toata ziua mesaje, vorbim pe Skype si asta face ca totul sa fie mai usor. Horia este acum in Europa, deci o sa ne fie mult mai simplu sa ne intalnim. Aveam in plan sa ne vedem in America, dar avand in vedere ca aceasta perioada a coincis cu lansarea colectiei Serendipity nu am mai putut pleca. www.andreearaicu.ro cu toate proiectele colaterale este un business nou in care am investit mult si deocamdata mi-e greu sa lipsesc multa vreme", a explicat ea.

Cat despre lucrurile care o atrag cel mai mult la partenerul ei de viata, prezentatoarea a adaugat: "Este un om de o frumusete interioara incredibila".

In luna noiembrie a anului trecut, lumea mondena autohtona a explodat dupa ce a aflat ca Andreea si Horia formeaza un cuplu.

Discreta, Raicu a specificat atunci: "Inteleg interesul foarte mare in legatura cu ultimele noutati din viata mea, dar vreau sa intelegeti si voi, cei din presa, ca nu doresc sa comunic nimic mai mult decat am spus pana acum legat de acest subiect".

Odata cu trecerea timpului insa, ea a devenit mai deschisa cu presa si a revenit acum cu o serie de dezvaluiri pe care admiratorii le asteptau cu siguranta. Tu ce parere ai despre cuplul pe care il formeaza cu Horia Tecau? Crezi ca cei doi se potrivesc?

related posts