Angela Gheorghiu: "Am hotarat de comun acord cu Roberto Alagna divortul amiabil". De ce s-au despartit cei doi artisti


 

Soprana Angela Gheorghiu a declarat, într-un interviu acordat agenţiei mediafax, că începe noul an "cu o nouă identitate" şi a hotărât, de comun acord şi în deplină prietenie, cu tenorul Roberto Alagna, divorţul iminent, care se va pronunţa cât de curând.


 

Angela Gheorghiu vorbeşte şi despre sărbătorile pe care anul acesta le-a petrecut în România, despre planurile pentru cel mai mare proiect al veţii sale artistice - crearea unui auditorium la Bucureşti, dar şi despre obiectivele pe care le are pe marile scene ale lumii.

 

Reporter: Cum v-aţi petrecut sărbătorile anul acesta?

Angela Gheorghiu: Anul acesta, sărbătorile au fost 100% româneşti şi legate de România. Am fost la munte, apoi în Moldova la mama şi rudele mele, iar anul nou l-am petrecut alături de prieteni la Bucureşti. A fost o nouă experienţă pentru mine, foarte frumoasă. În ultimii 22 de ani nu am reuşit să mă eliberez pentru amândouă sărbătorile. Anul acesta am avut parte de o fericită coincidenţă. De obicei, artiştii sunt ocupaţi de Sărbători, chiar îşi doresc asta. Cu toate acestea, eu fac tot ce pot pentru a fi liberă să pot face ce-mi pofteşte sufletul. Credeţi-mă, nu este uşor. Mi-a făcut plăcere venirea lui Moş Crăciun în ţara mea. A fost un moment foarte vesel, dar şi de suflet!

 

Citeste interviul complet pe mediafax.ro

related posts

Modifică setările cookies