Angelina Jolie nu vrea să mai facă sex. A ales abstinența sexuală după divorțul de Brad Pitt


Au trecut doi ani de când s-a despărțit de Brad Pitt și, deși s-a zvonit că a început o nouă relație, se pare că a ales abstinența sexuală și a renunțat la sexualitatea ei, preferând să se concentreze asupra copiilor și proiectelor umanitare.


Presa americană a obținut declarația unui apropiat de-al Angelinei Jolie, care susține că actrița practică abstinența de când s-a despărțit de Brad Pitt “nu se gândește la romantism și sex în această perioada. Este singură și s-a împăcat cu această idee.  A citit mult despre cum să transformi energia sexuală într-o putere creativă și este fascinată de acest lucru. A început să facă și yoga, ceea ce ura înainte. A ajutat-o să-și liniștească mintea”.


 

Mood

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on


 

Mood

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on


Se pare că toate aceste schimbări din viața Angelinei sunt influențate de un guru pe care îl urmărește actrița și care predică despre abstinența sexuală: “Angelina nu se mai identifică cu sexualitatea ei. Chiar dacă este foare sexy, nu se mai vede în acest fel. A renunțat total la acea parte a ei și spune că a făcut pace cu asta. Îi pasă doar de copiii ei și de proiectele umanitare în care este implicată”, a declarat aceeași sursă.

Se pare că dezinteresul actriței față de sex nu este o chestiune nouă. Tot conform presei americane, Brad și Angelina aveau probleme și făceau terapie de cuplu cu multe luni înainte să ajungă să se despartă. Se pare că principalele lor discuții porneau de la faptul că aveau o căsnicie lipsită de sex și o altă problema era faptul că actrița dorea să mai adopte și alți copii, deși Brad nu era de acord.
Angelina Jolie nu este singura vedetă care practică abstinența sexuală. Jane Fonda a mărturisit și ea că nu vrea să mai facă sex pentru că a avut un impact major asupra vieții ei și nu într-un mod plăcut. Totuși, Jane Fonda a renunțat la sex la 80 de ani, spre deosebire de Angelija, care pe 4 iunie va împlini 43 de ani.related posts