Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor. Ce au decis recent judecătorii


Angelina Jolie are custodia unică a celor șase copii ai fostului cuplu, Maddox, 16 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 13 ani, Shiloh, 12 ani și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 9 ani. 

Tag-uri:

Conform documentelor instanței obținute de DailyMail.com, Curtea Supremă din Los Angeles a stabilit că "lipsa unei relaţii cu tatăl lor" ar fi "dăunătoare" pentru dezvoltarea copiilor. 

Curtea consideră că cei şase copii sunt în siguranță cu Brad Pitt și că este esențial ca fiecare dintre copii să aibă o relație sănătoasă și puternică cu ambii părinți.

Actriţa în vârstă de 43 de ani, care are custodia fizică primară a celor șase copii ai săi, a fost informată de un judecător că trebuie să-i lase pe Pitt, 54 de ani, să vadă copiii în mod regulat, scrie DailyMail.

Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la un acord de custodie pentru cei șase copii ai lor, deoarece o instanță a cerut actritei să-l lase pe Pitt să vadă copiii în timp ce ea filmează în Marea Britanie pentru Maleficent 2.

Fiul cel mare, Maddox, va putea însă să aleagă cât de mult timp vrea să petreacă alături de fiecare părinte. În plus, judecătorul a stabilit că Jolie trebuie să-i comunice lui Brad Pitt câte convorbiri telefonice poate avea cu copilul, ea navând dreptul să intervină. 

Instanța a declarat că, dacă Jolie nu respectă noile condiții, ea riscă să piardă custodia unică.

FULLSCREEN
Angelina Jolie riscă să piardă custodia asupra copiilor.
  • /


related posts