Angelina Jolie si Brad Pitt, intr-un interviu rar, impreuna. Ce au dezvaluit despre casnicia lor


Angelina Jolie si Brad Pitt au inceput sa promoveze filmul "By the sea", in care joaca impreuna rolul unui cuplu cu probleme. Intr-un interviu recent, cei doi au marturisit insa ca relatia lor reala este extrem de diferita de cea de pe marile ecrane.


"Speram ca publicul sa inteleaga faptul ca, daca relatia noastra s-ar fi asemanat catusi de putin cu cea din film, nici macar nu am fi putut sa facem acest proiect impreuna", au explicat cei doi pentru "Today Show".

Angelina si Brad au vorbit despre cat de apropiati sunt si despre cat de mult i-au legat problemele de sanatate prin care a trecut ea in urma cu numai un an: "Eu eram in Franta si Angie m-a sunat sa-mi spuna rezultatele analizelor. M-am urcat in primul avion disponibil si m-am intors acasa. A fost atat de puternica dupa ce a aflat poate cea mai infricosatoare veste din lume. M-a emotionat profund", a dezvaluit Brad, cu ochii in lacrimi.

La scurt timp de la primirea vestii, actrita a decis sa faca o dubla mastectomie si o histerectomie totala, spunand ca, desi hotararile ei au fost controversate, este convinsa ca a procedat corect. Brad a sustinut-o.

"Sotia mea a uitat de vanitate cand a decis sa se opereze. A fost matura, a spus ca asta este incercarea noastra si ca trebuie sa ne traim viata asa cum ne este oferita. A fost foarte puternica, iar incercarile prin care am trecut ne-au legat si mai mult. A procedat cum a facut-o pentru copiii ei, pentru familia ei, iar asta o face o invingatoare", a mai adaugat Brad.

Angelina Jolie a explicat ca desi a intrat prematur la menopauza si desi sanii ei naturali nu mai sunt, interventiile chirurgicale la care a fost supusa nu i-au afectat feminitatea si increderea in sine, Brad avand un rol important in aceasta atitudine increzatoare a sa.

"Mi-a explicat clar ce inseamna o femeie adevarata pentru el, o femeie pe care sa o poata iubi. El are nevoie de o persoana capabila, desteapta, care sa tina la familie. Mi-a spus ca nu ii pasa de aspectul meu fizic. Asa, am stiut ca am sprijinul lui total sa fac cele doua operatii. Am stiut ca nu ma voi simti mai putin femeie pentru ca sotul meu nu imi va permite sa simt acest lucru", a incheiat Jolie.

related posts