Angelina Jolie, spectaculoasa pe covorul rosu. Bustul reconstruit arata minunat intr-o rochie decupata. Nici nu s-ar zice ca a suferit o mastectomie


La premierea filmului "World War Z" din Japonia, Angelina a stralucit. Vedeta pare sa fi depasit perioada grea prin care a trecut in ultima vreme.


Angelina Jolie si Brad Pitt au fost prezenti luni la premierea filmului "World War Z" din Japonia, film in care acesta a avut rolul principal.

Actrita, care a suferit recent o dubla masectomie si o operatie de reconstructie a sanilor, a facut senzatie pe covorul rosu. Imbracata intr-o rochie lunga neagra, cu un umar dezgolit, un machiaj foarte accentuat si parul coafat lejer pe spate, Angelina a intors negresit toate privirile.

Nici Brad nu s-a lasat mai prejos si si-a innebunit fanele cu o tinuta all-black, parul neglijent pieptanat si atitudinea degajata.

Frumoasa mamica a sase copii pare sa fi trecut peste drama traita de curand si pare sa se bucure alaturi de sotul ei de cele mai noi proiecte ale lor. Actrita a fost prezenta in Japonia atat pentru premierea filmului in care a jucat sotul sau, cat si pentru promovarea ultimului ei proiect, filmul "In the Land of Blood and Honey", pe care l-a prezentat Universitatii Natiunilor Unite din Tokyo.

Ce parere ai despre felul in care aratat diva pe covorul rosu? Ti-ai fi dat seama vreodata ca a suferit o interventie chirurgicala de asemenea amploare?

FULLSCREEN
Angelina jolie, spectaculoasa pe covorul rosu. Bustul reconstruit arata minunat intr-o rochie decupata
  • /


related posts