Angelina Jolie, superba la un eveniment, la bratul copiilor sai. Cum au fost fotografiati micutii


Maddox-15, Pax-13, Shiloh-11, Zaahara-12 si gemenii Vivienne si Knox-9, sunt cei 6 copii ai cuplului care a fost model pentru toti indragostiti timp de 12 ani si care locuiesc momentan cu mama lor. In acest timp, Brad este testat saptamanal, iar consumul de alcool il poate face sa nu ii mai vada.


Pana la solutionarea problemelor din familia Jolie-Pitt, Angelina ii ia pe copii peste tot cu ea si chiar a povestit revistei People ca daca micutii nu se simt fericiti cu o anumita situatie, lipseste de la evenimente si isi organizeaza intreaga viata in functie de ei.

Actrita a povestit ca si-a luat aproape un an de concediu, pentru a se putea ocupa de copii si de starea lor de bine si ca micutii au fost cei care au sprijinit-o pe ea si i-au fost alaturi in perioada de "criza".

La ultimul eveniment la care a participat, Angelina a fost insotita de toti cei 6 copii ai sai. Baietii cei mari ai familiei, Maddox si Pax, au stat alaturi de mama lor,. avand in vedere ca au si ei o contributie la noul film, a carui premiera a fost sarbatorita, "First they killed my father".


Dintre cele 3 fete, doar Zahara a alege sa se imbrace de obicei in rochie, desi evenimentele cer o tinuta eleganta. Toti cei 3 copii naturali ai actritei, gemenii Vivienne si Knox si Shiloh, au fost imbracati in costume masculine, de data aceasta, o tinuta destul de neobisnuita pentru varsta lor. Cea mai mediatizata dintre ei, de-a lungul timpului, a fost Shiloh, doar pentru motivul ca prefera sa traiasca, sa arate si sa se imbrace ca un baiat.Procesul de schimbare al lui Shiloh a inceput pe cand avea numai 3 ani, atunci cand a renuntat la hainele de fete. Angelina spunea, in trecut, ca fata le-a cerut si si fratilor sai sa ii spuna "John" si ca o sustine in orice alegere ar face. Acum, pare ca si Vivienne ii calca pe urme lui Shiloh, cel putin din punct de vedere vestimentar.

Angelina a purtat o rochie superba, lunga, intr-o culoare neutra si a reamintit tuuror ca nu degeaba se spune despre ea ca este cea mai frumoasa femeie din lume. In ciuda faptului ca multe voci se ingrijoreaza de faptul ca a slabit periculos de mult, actrita a stralucit pe covorul rosu. Fotografii au avut grija sa o surprinda din fiecare unghi si sa ii pozeze indeaproape toate tatuajele. 


Angelina a fost insotita si de tatal ei, John Voight, care a fost vazut de mai multe ori alaturi de fiica sa, in ultima perioada, ca urmare a reconcilierii dintre cei doi. 

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies