Anna Kournikova rupe internetul cu un clip cu fiica ei în vârstă de 5 luni. Dovada că fetița a moștenit talentul lui Enrique


Anna Kournikova a reușit să își impresioneze fanii cu un clip în care dansează împreună cu fiica ei de doar cinci luni pe cea mai nouă piesă lansată de Enrique. Fetița zâmbește și pare să simtă ritmul muzicii dând din mânuțe și piciorușe, spre încântarea fanilor care i-au lăsat Annei peste 2000 de comentarii pe Instagram.


Anna Kournikova  și Enrique Iglesias au devenit părinți de gemeni în urmă cu 5 luni și, deși inițial au ținut sarcina secretă, după ce au venit pe lume, au început să posteze tot mai des fotografii și clipuri cu ei pe rețelele de socializare.


 

#girlfun #movetomiami Little one, please don’t inherit my dance moves ????????????????????????????????

A post shared by ???? Anna ????Аня (@annakournikova) on


 

#tbt #37weeks ☀️☀️

A post shared by ???? Anna ????Аня (@annakournikova) on


Anna a postat recent un clip în care își ține fetița într-un marsupiu de bebeluși și dansează pe piesa “Move to Miami”, pe care Enrique a lansat-o la începutul lunii mai. Internauții talentați la dans au lansat provocarea #movetomiamichallenge și au postat clipuri în care dansează pe piesa care a strâns deja peste 15 milioane de vizualizări,  iar Anna se pare că nu a vrut să facă excepție, deși a mărturisit că nu este talentată la dans. În dreptul clipului, fost tenismena a scris: “micuto, să nu moștenești mișcările mele de dans”. Fanii Annei s-au declarat cuceriți de micuța Lucy, care pare că se distrează foarte bine cu mama ei, râzând pe parcursul întregului clip.


 

I still can’t believe..... you’re mine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on


 

can't get enough of my sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on


Enrique Iglesias și Anna Kournikova s-au cunoscut în 2001, atunci când rusoaica a apărut în videoclipul piesei "Escape", jucând rolul iubitei lui Enique și de atunci sunt de nedespărțit. Anul trecut, Anna a fost văzută purtând un inel ce părea a fi de logodnă, însă Enrique a negat faptul că s-ar fi însurat în secret. Ba mai mult, artistul a spus că nici nu se gândește să facă acest pas în viitorul apropiat. related posts