Anna Lesko, mesaj emotionant pentru copilasul pe care il va aduce pe lume. Ce i-a transmis artista


Anna Lesko urmeaza sa devina pentru prima data mama peste doar cateva saptamani si asteapta cu nerabdare acest moment. Ultima ei postare pe reteaua de socializare a starnit emotii in randul fanilor ei.


Anna Lesko a reusit sa-i surprinda pe toti fanii ei la inceputul acestui an, cand a recunoscut ca este insarcinata. Vedeta a reusit sa tina acest secret timp de 7 luni si sa-si desfasoare activitatea artistica, fara ca cineva sa observe schimbarile prin care trecea corpul ei.

Avand in vedere ca toata lumea a aflat de micul ei secret, acum vedeta nu se mai ascunde, ci dimpotriva se mandreste cu burtica inclusiv pe pagina ei de socializare, unde admiratorii ii transmit in continuare felicitari pentru vestea minunata pe care le-a dat-o in urma cu doar cateva saptamani.

"Abia astept sa te cunosc, ingerasul meu iubit" a fost mesajul pe care cantareata l-a atribuit fotografiei pe care a publicat-o recent pe Facebook si care o surprinde pe aceasta in timp ce-si priveste burtica. Imaginea a strans aproximativ 30.000 de like-uri si sute de comentarii din partea fanilor ei, care au coplesit-o cu felicitari si cuvinte frumoase.


Citeste si

 
FULLSCREEN
Anna Lesko, mesaj emotionant pentru copilasul pe care il va aduce pe lume. Ce i-a transmis artista
  • /

related posts