Antonia le raspunde in sfarsit criticilor ei. Ce replica le-a dat frumoasa cantareata


Joaca unul dintre rolurile principale intr-un mare scandal mediatic si a ales, pana acum, sa pastreze tacerea in ceea ce priveste toate aspectele vietii ei private.


Cand vine vorba despre latura profesionala insa, Antonia nu ezita sa faca lamuriri. Astfel, intr-un interviu exclusiv acordat site-ului perfecte.ro, ea a raspuns criticilor care i-au fost aduse recent.

Asa cum probabil stiti deja, artista a lansat o colectie de haine in colaborare cu Moja, majoritatea articolelor vestimentare continand portretul ei. La vederea hainelor, o parte dintre cei care ii urmaresc constant activitatea au acuzat-o ca este narcisista si iau criticat alegerile in materie de imprimeu.

"Imi place de tine, muzica ta, esti o femeie frumoasa, ai un copil minunat, dar haine cu tine nu as purta niciodata! Too much!", i-a scris o admiratoare. O alta a fost ceva mai dura: "O fi ea frumoasa, dar sa merg la plaja sau imbracata cu haine unde este intiparita imaginea ei, asta-i culmea!".

"Sincer, mi se pare cam mult si cam penibil. Am inteles, vrei sa te promovezi pe toate caile posibile si imposibile, dar asta e chiar de tot!", a mai scris cineva, in timp ce o alta admiratoare a incheiat: "De ce, Doamne iarta-ma, as vrea haine cu fata sau tatuajele Antoniei?! Si in plus, sa faci o colectie de haine cu propriul chip e pur narcisism".

Cum le raspunde deci vedeta tuturor acelora care nu i-au aprobat gusturile in materie de haine?

"Aceasta colectie nu a fost facuta pentru mine, ci pentru fanii mei care isi doreau sa poarte haine care sa ma reprezinte sau chiar sa aiba portretul meu inscriptionat. Colectia este dedicata fanilor mei - „Antoholix” - si fiecare dintre elementele din linia MOJA by ANTONIA reprezinta haine pe care le port cel mai des, atat in viata de zi cu zi, dar si pe scena: tricou, colanti, rochie si ham de piele, iar pentru ca este vara, ne-am gandit si la costume de baie", a specificat Antonia pentru perfecte.ro.

Asadar, vedeta subliniaza inca o data ca publicul tinta al colectiei este unul foarte bine delimitat si ca Antonia by MOJA se adreseaza exclusiv fanilor care isi doresc sa detina hainele create.

Ce parere ai despre reactia cantaretei si a fanilor ei? Au avut dreptate sa recationeze asa in ceea ce o priveste?

related posts

Modifică setările cookies