Antonia și fostul soț încă nu se pot pune de acord. Cum îi afectează pe Velea și pe copiii lui problemele dintre cântăreață și fostul soț


Alex Velea a câștigat în luna aprilie a acestui an procesul de paternitate cu fostul soț al Antoniei, Vincenzo Castellano. 

Tag-uri:

Se pare, însă, că acesta ar fi respins notificarea primită de la instanța din România. Prin urmare, micuții Dominic și Akim vor rămâne în continuare cu numele de familie al lui Castellano. 

Din anul 2014, de când s-a născut Dominic (n.r. Akim, cel de-al doilea copil al cuplului, s-a născut doi ani mai târziu), Velea trăiește cu amărăciune că nu e tatăl copiilor și în acte. Explicația legală pentru această bizarerie legală e una destul de simplă: atunci când i-a născut pe cei doi copii, Antonia era încă (în acte, n.r.) soția italianului Vincenzo Castellano. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Conform procedurilor judiciare, Velea trebuia să-și dea în judecată iubita, pe Antonia, dar și pe Castellano. Ulterior, el trebuia să depună o cerere la Judecătoria Sectorului 1, care să aibă ca obiect „tăgadă paternitate”. Ceea ce a și făcut. Instanța i-a dat câștig de cauză și a dispus modificarea numelor minorilor după numele tatălui biologic, respectiv Velea, însă se pare că micuții vor rămâne în continuare încă o vreme cu numele Castellano.

Cu alte cuvinte, comunicarea hotărârii judecătorești către Primăria Sectorului 1 nu a putut fi făcută, de vreme ce Castellano nu a semnat notificarea care i-a fost trimisă în Italia. 

Antonia are și o fetiță cu fostul soț, pe nume Maya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday My Love! •8• #LittleBodyBigHeart

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

related posts

Modifică setările cookies