Antrenoarea de fitness care a descoperit cum poti sa arzi 1000 de calorii pe zi. Care este secretul Kingei Sebestyen


Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen se poate lauda cu un trup bine tonifiat, fara strop de celulita. Meritul il au nu doar cei peste 15 de ani de activitate in domeniul sportului, ci si miscarea pe care o face o data la doua zile, uneori zilnic, in timpul orelor de fitness pe care le sustine.


 

Kinga a inventat recent un program de aerobic, intitulat Fat Burning, ce are arde caloriile in timp record si reduce stratul de grasime si celulita. Astfel se face ca, de cand preda aceste cursuri de fitness, Kinga este mai in forma ca niciodata, arzand de fiecare data peste 1000 de calorii.

“Fat Burning stimuleaza sistemul limfatic, eliminand toxinele din organism. Slabesti si scapi de celulita. De mentionat este ca ghetele Kangoo Jumps cu care sarim la antrenamente au fost inventate special pentru recuperarea medicala a pacientilor ce au suferit accidente si operatii la coloana. Astfel ca absorb pana la 80% din socurile sariturilor. In acest mod imi permit sa tin ore si ore de Kangoo Jumps si Fat Burning. Ard in timpul unei sesiuni peste 1000 de calorii”, marturiseste kinga sebestyen.

Cunoscuta antrenoare de fitness a initiat recent o campanie dedicata persoanelor supraponderale din Romania. In acest sens, peste 500 de romani s-au inscris pentru a intra intr-un cantonament de trei luni, cu scopul de a scapa de stratul de grasime si de kilogramele in exces.

 Kinga Sebestyen organizeaza vineri deja celebrul eveniment caritabil “Kangoo Jumps salveaza vieti”, si va face sport alaturi de sute de oameni in vederea ajutorarii copiilor bolnavi din Romania.

Mai exact, in acea zi speciala, Kinga Sebestyen va conduce sesiuni de fitness pentru sute de persoane, iar sumele stranse in urma taxei de participare vor fi donate Asociatiei M.A.M.E. in vederea construirii unui Centru de resurse  pentru copiii bolnavi.

related posts

Modifică setările cookies