Anunt trist facut de Selena Gomez. Ce se va intampla in cariera artistei. Fanii ei vor fi dezamagiti


Selena Gomez etse una dintre tinerele vedete care au cucerit inimi pe banda rulanta, iar cariera ei este intens urmarita de o multime de persoane, de la adolescenti la adulti in toata firea, care o apreciaza pe bruneta.


La doar 24 de ani, Selena castiga o avere din cariera sa si deja a fost desemnata celebritatea cu cele mai multe aprecieri pe retelele de socializare, una dintre fotografiile ei adunand peste 5 milioane de aprecieri. 

De data aceasta, insa, Selena le-a dat fanilor sai o veste trista. Se pare ca artista le-a marturisit celor de la People ca va lua o pauza de la cantata, pentru a se putea ocupa cu sanatatea sa. Selena sufera de Lupus, inca din cursul anului trecut, pentru care a fost nevoita chiar sa aiba sedinte de chimioterapie.

La vremea respectiva au fost o multime de zvonuri care o acuzau pe cantareata ca ar consuma alcool sau substante halucinogene.

"Am descoperit ca anxietatea, atacurile de panica si depresia pot fi efectele adverse ale lupusului, care pot fi, la randul lor, adevarate provocari.", a mai povestit Selena, mentionand insa si ca stie ca fanii sai o vor sustine in aceasta pauza de la munca.

FULLSCREEN
Anunt trist facut de Selena Gomez. Ce se va intampla in cariera artistei. Fanii ei sunt extrem de tristi
  • /

related posts

Modifică setările cookies