Aparitia care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Cum s-a imbracat Katie Price pentru lansarea noii ei carti


Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Price e tare dezinhibata cand vine vorba de tinutele purtate la aparitiile publice. La cea mai recenta insa, i-a lasat pe toti cu gura cascata.


In varsta de 36 de ani, fosta partenera a celebrului Peter Andre a decis sa se autodepaseasca si sa isi extinda cariera in domeniul publicistic. Astfel, ea a scris prima carte in 2004, si de atunci pana in prezent a lansat atat autobiografii, cat si ficitiune pentru adulti si copii.

In urma cu putin timp, Katie a lansat inca un volum, "Make My wish Come True", si a decis sa-l promoveze pe masura, imbracata intr-o zana sexy. La conferinta de presa in care a lansat cartea, Price a ales cele mai provocatoare articole din garderoba.

Intr-un body alb, batut in pietre, decoltat, cu portjartiere si o pelerina pufoasa, vedeta si-a facut aparitia in fata panoului in care se fac pozele si le-a oferit fotografilor rpezenti al eveniment cateva cadre de senzatie.

Desigur, ea nu a ezitat sa-si puna in valoare cea mai de pret trasatura fizica, decolteul, pe care nimeni nu a putut sa-l evite. Daca a exagerat sau nu cu acaesta aparitie, ramane sa ne spui tu.

Ce parere ai despre cum a aratat vedeta la eveniment?

FULLSCREEN
Aparitia care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Cum s-a imbracat Katie Price pentru lansarea noii ei carti
  • /

related posts