Aparitia cu care Paris Jackson a luat prin surprindere pe toata lumea. Ce se intampla in aceasta perioada cu fiica lui Michael Jackson   


Paris Jackson a fost cel mai afectat dintre cei trei copii ai lui Michael Jackson dupa moartea acestuia. Dupa cinci ani de la tragicul eveniment, tanara de la 16 ani inca mai sufera din aceasta cauza. 


VEZI AICI FOTOGRAFIILE

Dupa ce a renuntat sa mai faca practicile religioase pe care le respecta toti adeptii cultului Martorii lui Iehova, tanara care acum are 16 ani a incercat sa se sinucida anul trecut. Fiica lui Michael Jackson nu vroia sa depuna marturie la procesul legat de uciderea tatalui ei, nu s-a putut acomoda acasa la bunica ei, iar relatia cu propria mama abia acum incepe sa fie relativ normala, iar toate aceste lucruri au impins-o sa recurga la aceasta solutie. 

La putin timp dupa acest eveniment, Paris Jackson a fost internata intr-o clinica de reabilitare, unde isi continua tratamentul, aceasta parasind centrul doar pentru scurte vizite la familia sa.

O astfel de iesire se pare ca a facut tanara la sfarsitul lui iulie, cand a fost fotografiata in Los Angeles alaturi de mai multi amici, printre care si un adolescent de care parea foarte apropiata. 

Potrivit tmz.com, medicii de la clinica unde a fost internata fiica lui Michael Jackson au lasat-o cateva zile alaturi de familie, considerand ca aceasta are nevoie de sprijinul celor apropiati.

Imbracata lejer, intr-o rochie simpla si o gheaca de blugi, cu parul lasat liber, Paris a parut ca se simte bine in compania amicilor care au insotit-o la plimbare, sub atenta supraveghere a lui T.J. Jackson.

related posts

Modifică setările cookies