Aparitia de senzatie cu care aceasta vedeta s-a facut remarcata. Cum a fost surprinsa la plaja


Si-a creat o cariera de succes promovand stilul de viata sanatos, iar in prezent este considerat un guru al fitness-ului in Marea Britanie.


Lucy Mecklenburgh si-a etalat calitatile fizice in vacanta din Dubai, acolo unde se relaxeaza pentru cateva zile pe plajele din Emiratele Unite Arabe.

Starul The Only Way is Essex s-a imbracat intr-un costum de baie foarte decupat, format din doua piese, care i-a scos in evidenta fizicul perfect tonifiat.

Tanara de 24 de ani a fost insotita in vacanta de antrenoare personala, dorindu-si sa arate ca nu renunta la activitatea fizica nici atunci cand se relaxeaza in timpul liber. 

Daca odata nu era multumita de aspectul ei fizic, acum isi iubeste corpul si promoveaza stilul de viata in care sportul si mancarea sanatoasa detin rolurile principale. La doi ani de cand a fost votata "Miss Bikini 2013", frumoasa bruneta confirma ca are cel mai frumos trup din randul vedetelor britanice.

Lucy Mecklenburgh are o relatie cu Louis Smith, ambii impartasind pasiunea pentru sport si pentru promovarea unui stil de viata sanatos. "Este important ca un barbat sa aiba grija de el, iar el se inscrie in aceasta categorie, asa ca ne-a fost mai usor sa ne intelegem", a explicat frumoasa bruneta.

FULLSCREEN
Aparitia de senzatie cu care aceasta vedeta s-a facut remarcata. Cum a fost surprinsa la plaja
  • /

related posts