Aparitie curajoasa. Vedeta al carei chip a fost desfigurat cu acid sulfuric a defilat ca model la o prezentare de moda


In varsta de 31 de ani, Katie Piper si-a reconstruit viata dupa teribilul incident care i-a distrus chipul si care a marcat-o pentru totdeauna. In 2014 a devenit mamica unei fetite adorabile, Belle.


Katie Piper a fost vedeta unei prezentari de moda in scopuri caritabile, care a avut loc la Londra. Cu un zambet larg pe fata si imbracata intr-o superba rochie aurie, Katie a impresionat cu eleganta si curajul sau.

Apoi, tanara mamica s-a schimbat intr-un outfit casual, care i-a pus in valoare silueta. Katie impresioneaza cu taria sa de caracter si pentru felul in care a reusit sa revina in lumea mondena. "Eram sigura ca nu o sa mai fiu atragatoare pentru nimeni. Ca nu o sa ma mai iubeasca nimeni. Ca nu o sa mai am relatii intime cu nimeni", povestea mai demult Katie.

Cele peste 80 de operatii estetice au reusit sa o transforme din nou intr-o femeie normala. Katie a povestit cum l-a cunoscut pe pe actualul sau partaner, James, cu care are o fetita. "Nu cred ca vrei sa fii vazut in public cu cineva ca mine, James, i-am spus. Dar el a zis "Nu imi pasa, lasa-i sa se holbeze", povestea in Daily Mail Katie.

In urma cu numai cativa ani, lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera solida in industria mediatica. Din pacate, visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac asupra sa si i-a schimbat radical viata.

"Cu trei zile inainte, Danny m-a violat, m-a batut si m-a tinut ostatica. Dupa ce, intr-un final, m-a eliberat, m-a convins sa nu ma duc la politie", povesteste intr-un editorial plin de emotie Katie Pier.

"In ciuda machiajului, cicatricile mele aratau infiorator, ca si cum ar fi fost puse sub microscop. In momentul in care s-a uitat la mine, totul a devenit ciudat. Nu eram ceea ce se astepta el. Avea gura cascata, era evident socat si nu putea ascunde lucrul asta. Simteam cum mor inauntru", povesteste Katie in Daily Mail.  

Chipul lui Katie Piper a fost atacat cu acid, iar frumusetea ei distrusa pentru totdeauna. Britanica s-a transformat insa intr-un adevarat exemplu de curaj si putere sufleteasca. Desi a trecut printr-un moment tragic, a supravietuit atacului si acum le ajuta pe alte femei, victime ale arsurilor chimice, sa isi reia viata.

Ea a urcat pe masa unui specialist in chirurgie de reconstructie faciala si si-a recapatat trasaturile, iar mai apoi si-a dedicat viata pentru a fi alaturi de alte victime.

Ea a devenit, in plus, personalitate TV si a publicat carti despre tragedia prin care a trecut, dorindu-si sa faca publice atacurile chimice si sa le atraga oamenilor atentia ca exista victime ale unor astfel de gesturi crude si a unor oameni bolnavi.

FULLSCREEN
Aparitie curajoasa. Vedeta al carei chip a fost desfigurat cu acid sulfuric a defilat ca model la o prezentare de moda
  • /

related posts

Modifică setările cookies