Aparitie de senzatie pentru Eiza Gonzalez. Cum a aparut la plaja cea despre ca s-a spus ca a fost cu Liam Hemsworth


Iubitorii de seriale hispanice o stiu pe Eiza Gonzalez datorita rolurilor din "Lola, erase una vez", "Amores verdaderos" sau "Suena conmigo". Altii au citit ca Liam Hemsworth a inlocuit-o pe Miley Cyrus cu ea, imediat dupa ruperea logodnei.


Actrita mexicana in varsta de 25 de ani incearca sa-si faca un nume in Cetatea Filmului si, dincolo de scurta aventura pe care a avut-o cu actorul australian, a reusit sa semneze un contract pentru serialul "From Dusk till Dawn", creat de Robert Rodriguez.

Cu un look pentru care multe modele ar putea sa o invidieze si talentul care a ajutat-o sa se faca ramercata in Mexic, Eiza are toate sansele sa reuseasca la Hollywood. Drept dovada sta chiar faptul ca, desi inca nu este la fel de cunoscuta precum Shakira sau Michelle Rodriguez (alte vedete hispanice de succes), paparazzi sunt deja pe urmele ei si cauta sa o surprinda atunci cand se asteapta mai putin.

In urma cu cateva zile, paparazzi au surprins-o pe frumoasa mexicana in timp ce se afla la plaja. Imbracata intr-un costum de baie format din doua piese, cu sutienul portocaliu si slipul bleu, Eiza a facut senzatie cu fizicul perfect tonifiat.

related posts

Modifică setările cookies