Aparitie impecabila a femeii pe care iubitul a desfigurat-o cu acid. Cum arata acum Katie Piper


Katie Piper e mai frumoasa ca oricand dupa ce medicii i-au reconstruit aproape in totalitate fata. Tanara a aparut la o televiziune britanica si a impresionat cu aspectul ei.


"Credeam ca nimeni nu o sa ma mai iubeasca. Barbatii ma umileau", spunea Katie despre perioada in care chipul ei era distrus de acid. Acum, britanica arata minunat si le inspira pe alte femei trecute prin aceeasi situatie.

Katie Piper este o tanara superba care lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera solida in industria mediatica. Din pacate, visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac asupra sa si i-a schimbat radical viata.

O adevarata luptatoare, a urcat pe masa de operatie si s-a supus unei interventii istorice, in care medicii i-au inlaturat toata pielea de pe fata si au reconstruit-o apoi cu un substitut si cu grefe. Supravietuitoare a primei operatii de acest fel, Piper si-a deschis la scurt timp de la recuperare o fundatie si s-a dedicat salvarii altor femei care au trecut prin aceeasi situatie.

Ea a devenit, in plus, personalitate TV si a publicat carti despre tragedia prin care a trecut, dorindu-si sa faca publice atacurile chimice si sa le atraga oamenilor atentia ca exista victime ale unor astfel de gesturi crude si a unor oameni bolnavi.

In urma cu putin timp, Katie a fost surprinsa parasind studiourile ITV din Londra si a impresionat cu pozitivismul ei si aspectul impecabil:


FULLSCREEN
Aparitie impecabila a femeii pe care iubitul a desfigurat-o cu acid. Cum arata acum Katie Piper
  • /

related posts