Aparitie in bikini a femeii cu implanturi cu silicon marimea LLL. Cum a fost surprinsa Lacey Wildd de paparazzi


Lacey Wildd, care este mama a sase copii, este mandra posesoare a unor implanturi cu silicon marimea LLL. Recent, ea a fost surprinsa de paparazzi in Miami, iar imaginile imortalizate fac cat o mie de cuvinte.


Lacy Willd arata... diferit fata de alte femei, nu-i asa? Ei bine, Desi pieptul ei este vizibil generos, blonda care s-a remarcat ca vedeta de reality show ar planui sa-si mareasca bustul din nou. Dupa noile implanturi, sanii ei ar cantari 19 kilograme, o greutatea uriasa, care, cel mai probabil, ii va afecta coloana.

Blonda a povestit insa ca are oricum probleme in a-si gasi haine pe masura ei, asa ca o dificultate in plus nu o afecteaza. Se teme insa pentru sanatatea sa dupa viitoarea operatie de marire. Frica nu o opreste totusi sa apeleze la ajutorul plasticianului. Desi a suferit deja 12 interventii, vazand ca la moda este sa semeni cu papusa Barbie, a apelat la chirurg si pentru a-si modifica trasaturile fetei.

Si daca tot a ajuns in sala de operatie si-a marit si posteriorul si si-a subtiat talia! Proaspat imbunatatita, vedeta nu se sfieste sa iasa la plaja si sa ii lase pe toti masca. Iata cateva poze surprinse de paparazzi cu ea. Nu uita sa ne spui ce parere ai despre felul in care arata:

FULLSCREEN
Aparitie in bikini a femeii cu implanturi cu silicon marimea LLL. Cum a fost surprinsa Lacey Wildd de paparazzi
  • /

related posts