Aparitie incredibil de sexy a Eizei Gonzalez, intr-o rochie rosie, mini. Cum arata acum actrita de telenovele


Iubitorii de seriale hispanice o stiu pe Eiza Gonzalez datorita rolurilor din "Lola, erase una vez", "Amores verdaderos" sau "Suena conmigo". Altii au citit ca Liam Hemsworth a inlocuit-o pe Miley Cyrus cu ea, imediat dupa ruperea logodnei.


Actrita mexicana in varsta de 25 de ani incearca sa-si faca un nume in Cetatea Filmului si, dincolo de scurta aventura pe care a avut-o cu actorul australian, a reusit sa semneze un contract pentru serialul "From Dusk till Dawn", creat de Robert Rodriguez.

Cu un look pentru care multe modele ar putea sa o invidieze si talentul care a ajutat-o sa se faca ramercata in Mexic, Eiza are toate sansele sa reuseasca la Hollywood. Drept dovada sta chiar faptul ca, desi inca nu este la fel de cunoscuta precum Shakira sau Michelle Rodriguez (alte vedete hispanice de succes), paparazzi sunt deja pe urmele ei si cauta sa o surprinda atunci cand se asteapta mai putin.

In urma cu putin timp, ei au imortalizat-o in New York, inainte de sustinerea unei conferinte de presa pentru promovarea serialului cu vampiri "From Dusk till Dawn", cel mai nou proiect al ei. Imbracata intr-o rochie mini, extra scurta, care i-a scos perfect in evidenta picioarele lungi si tonifiate, Eiza a stralucit.

Cu machiajul perfect si parul aranjat in bucle lejere, actrita mexicana a atras bliturile fotografilor mai ceva ca un magnet si si-a eclipsat colegii de platou. Iata cum a fost surprisa:

related posts

Modifică setările cookies