Aparitie indrazneata a uneia dintre cele mai frumoase si mai cuminti femei din lume. Cum s-a pozat Natalie Portman


Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, insa Natalie Portman nu mizeaza pe aspectul fizic pentru a reusi in cariera. Vedeta este recunoscuta pentru stilul elegant si discret si adoptat de-a lungul timpului si tocmai de aceea cea mai recenta aparitie a ei a surprins.


Prezenta la Cannes pentru a-si face debutul ca regizor, Natalie Portman a impresionat. Actrita care promoveaza filmul "A Tale of Love and Darkness" a ales sa apara intr-o rochie neagra si transparenta, care i-a lasat la vedere lenjeria intima. 

Vedeta in varsta de 33 de ani a ales articolul vestimentar semnat Rodarte si a ales sa fie naturala in accesorii si stilizare. Cu parul prins intr-un coc elegant si fardata discret, Portman s-a lasat fotografiata din toate unghiurile, demonstrand ca poate fi sexy si fara a trece de granita catre vulgar.

De altfel, dincolo de faptul ca este extrem de frumoasa si talentata, Natalie este si incredibil de desteapta, ceea ce i-a adus numai laude de-a lungul timpului. Actrita vorbeste fluent engleza, franceza, japoneza si ebraica si are un doctorat in psihologie obtinut la Harvard University. 

Iata cum s-a lasat surprinsa la prestigiosul festival de la Cannes:

  • Aparitie indrazneata a uneia dintre cele mai frumoase si mai cuminti femei din lume. Cum s-a pozat Natalie Portman

related posts

Modifică setările cookies