Aparitie provocatoare la plaja. Cum a fost fotografiata Claudia Romani de aceasta data


La 33 de ani, italianca stabilita din 2010 in Miami este una dintre "tintele" preferate ale paparazzilor americani, deoarece, asa cum se va vedea si mai jos, face mereu furori cand apare la plaja.


Dupa ce a pozat de mai multe ori in ipostaze sexy ca sustinatoare a echipei nationale de fotbal a Italiei, Claudia Romani, care este si arbitru, a devenit una dintre cele mai vanate dive de paparazzi. Domnii o iubesc cu toate ca nu are chiar un corp perfect. Motivul? Claudia stie cum sa-si puna in evidenta formele si, cu ajutorul atitudinii dezinhibate, reuseste de fiecare data sa atraga atentia.

Asa s-a intamplat si in urma cu putin timp, cand italianca si-a scos unul dintre cele mai sumare costume de baie din garderoba si s-a lasat imortalizata din toate unghiurile.

Imbracata intr-un bikini roz, Claudia a iesit la plaja, s-a bucurat de razele soarelui si valurile oceanului si a potrivit de vremea perfecta pentru a-si face cateva selfie-uri de nota 10. Dupa ce i-a observat pe paparazzi, ea a pozat pentru ei si si-a pus la bataie sex appeal-ul pentru a se asigura ca iese perfect in fiecare cadru:

FULLSCREEN
Aparitie provocatoare la plaja. Cum a fost fotografiata Claudia Romani de aceasta data
  • /

related posts

Modifică setările cookies