Aparitie rara a lui Janet Jackson. Cat de schimbata este artista de la moartea fratelui ei, Michael Jackson


De la moartea lui Michael Jackson si pana in prezent, Janet a fost "zgarcita" in aparitii. Sora Regelui Muzicii Pop a preferat sa duca o viata mai discreta, ferita de obiectivele insistente ale fotografilor, asa ca fanii nu au mai avut ocazia sa o vada sau sa o admire.


In urma cu putin timp insa, Janet Jackson a fost surprinsa de paparazzi la un eveniment monden cu staif, semn ca artista nu a iesit complet de sub lumina reflectoarelor.

Vedeta in varsta de 48 de ani a fost invitata speciala a designerului Giorgio Armani, la o cina aparte pe care acesta a oferit-o in Milano, Italia. Surprinsa tinandu-si de mana sotul, pe Wissam Al Mana, Janet a surprins cu un look diferit de cel cu care fanii erau obisnuiti.

Candva sexy si provocatoare, ea a preferat acum sa etaleze un look conservator si rezervat, mai pe placul partenerul ei, impreuna cu care locuieste in Arabia Saudita inca din anul 2012, cand a acceptat sa devina sotia lui.

Cu parul mai deschis la culoare si mai serioasa, Janet a preferat sa se retraga rapid din vizorul fotografilor, semn ca inca nu este pregatita sa faca fata asaltului mediatic de care s-a tinut la departare timp de trei ani.

Faptul ca nu a mai aparut pe sticla nu inseamna insa ca vedeta s-a retras din muzica, a declarat recent o sursa din anturajul ei, care i-a asigurat pe fani ca Janet Jackson va mai lansa piese si albume atunci cand va simti ca are un material demn de tendintele si topurile din zilele noastre.

Iata cum a fost surprinsa sora lui Michael Jackson in Milano:

related posts

Modifică setările cookies