Aparitie rara pentru Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones. Cum arata la 2 ani dupa ce s-au impacat


In noiembrie urmeaza sa sarbatoreasca 15 ani de casnicie, iar Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas par sa se afle intr-un moment bun al relatiei lor. 


La aproape 2 ani dupa despartirea din 2013, cei doi au trecut peste impasul de la momentul respectiv, iar zilele trecute au fost prezenti la o gala din New York, fiind una dintre rarele lor aparitii din ultimele luni.

Actrita de 45 de ani a purtat un jumpsuit negru, cu un umar dezgolit, in timp ce starul din Basic Instinct a purtat un costum bleu inchis. 

In februarie 2013, actrita si sotul ei au hotarat sa se desparta  pentru cateva luni, timp in care sa mediteze asupra relatiei lor si sa-si clarifice sentimentele, insa au revenit la sentimente mai bune dupa o perioada de timp. Acestia au impreuna doi copii, pe Dylan Michael (14 ani) si pe Carys Zeta (11 ani). 

In 2010, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la limba in stadiul patru, dupa ce a primit de mai multe ori un verdict gresit. 

"Am fost un dezastru. Va spun sincer, am fost o epava. Atunci cand te casatoresti cu un barbat care are o asa convingere despre viata, care lupta pentru corectitudine... Pentru prima data, a fost nevoit sa lupte pentru viata sa", a declarat actrita de 45 de ani. 

related posts

Modifică setările cookies