Aparitie rara pentru una dintre surorile Olsen. Cum a fost fotografiata Ashley intr-o zi obisnuita


In urma cu 15-20 de ani, Ashley si Mary-Kate Olsen erau considerate viitoarele staruri de la Hollywood, insa odata cu trecerea timpului cele doua si-au indreptat atentia spre alte domenii de activitate.


In urma cu cateva zile, Ashley Olsen a fost fotografiata de paparazzi in timp ce iesea din apartamentul din New York, indreptandu-se spre sala de sport.

Imbracata intr-o tinuta sport, cu leggings negrii, o bluza gri si incaltaminte potrivita pentru activitatea pe care urma sa o faca, tanara de 28 de ani ar fi putut trece neobservata daca paparazzi nu erau pe urmele ei, sa o fotografieze.

Ashley Olsen (28 de ani) are o relatie cu regizorul Bennett Miller (47 de ani), despre cei doi zvonindu-se ca ar fi impreuna inca din februarie 2014.

Chiar daca pe cei doi ii despart aproape 20 de ani, Ashley si Bennett nu par a fi deranjati de situatia lor, acestia reusind sa pastreze relatia departe de ochii curiosilor. 

Mary-Kare si Olivier Sarkozy, fratele vitreg al lui Nicolas Sarkozy, sunt logoditi din martie 2014, cei doi intalnindu-se din mai 2012. Pentru Ashley nu este prima relatie cu un barbat mult mai in varsta. Pana in ianuarie, designer-ul a fost impreuna cu David Schulte (44 de ani), CEO Oliver Peoples.  

related posts

Modifică setările cookies