Aparitie sexy intr-un bikini minuscul. Cum a impresionat Christina Milian pe plajele din Miami


Christina Milian este o cunoscuta artista si cantareata de muzica R’n’B, care atrage constant atentia prin aparitiile sexy la plaja. In urma cu putin timp, ea le-a oferit cateva instantanee perfecte paparazzilor.


Cand nu se ocupa de cariera ei muzicala si de reality show-ul "Christina Milian Turned Up", artista se relaxeaza alaturi de cei dragi la plaja.

Cum filmarile s-au oprit momentan, bruneta a decis sa profite de vremea frumoasa si s-a relaxat in Miami impreuna cu micutii ei si cativa prieteni apropiati. Imbracata intr-un costum de baie sumar, care abia ii tinea formele in frau, Christina s-a dat putin in spectacol, spre bucuria paparazzilor, care au admirat frumoasa priveliste pe care le-a oferit-o.

Cu o silueta de invidiat, cantareata a profitat de razele soarelui si de valurile oceanului, incarcandu-si bateriile inaintea unui an aglomerat, in care planuieste sa revina in showbiz.

Christina a renuntat la "serviciile" de manager ale mamei ei si a inceput inca din 2015 sa inregistreze pentru un nou album, urmand ca piesele sa capete si videoclip, iar ea sa ia cu asalt topurile.

FULLSCREEN
Aparitie sexy intr-un bikini minuscul. Cum a impresionat Christina Millian pe plajele din Miami
  • /

related posts