Aparitie superba a femeii pe care fostul iubit a desfigurat-o cu acid sulfuric. Cum arata acum Katie Piper


In urma cu putin timp, Katie Piper a participat la gala Global Gift, unde a impresionat intr-o rochie lunga si neagra. Inca o data, ea a demonstrat ca este o luptatoare.


Tanara in varsta de 32 de ani a stralucit intr-o tinuta neagra si le-a dat de inteles tuturor ca viata de femeie maritata ii prieste, ea publicand un mesaj emotionant pentru proaspatul sot pe retelele de socializare.

Alaturi de el, ea s-a implicat in sustinerea fundatiei Global Gift, care are rolul de a oferi hrana, adapost si ingrijiri medicale categoriilor sociale dezavantajate. De altfel, femeia, care a trecut la randul ei prin clipe de cosmar, si-a dedicat viata pentru ajutorarea celor care au nevoie de sprijin in momente delicate.

Katie Piper este un adevarat exemplu de curaj si putere sufleteasca. In urma cu numai cativa ani, ea era o tanara superba care lucra ca model si spera sa isi construiasca o cariera solida in industria mediatica. Din pacate, visele i-au fost curmate de un fost iubit care, cu ajutorul unui complice, a planuit un atac asupra sa si i-a schimbat radical viata.

Barbatul a aranjat ca un prieten sa ii arunce lui Katie acid sulfuric pe fata, desfigurand-o, cauzandu-i daune iremediabile la un ochi si supunand-o unui lung proces de recuperare, deopotriva fizica si psihica. O adevarata luptatoare, Katie a urcat pe masa de operatie si s-a supus unei interventii istorice, in care medicii i-au inlaturat toata pielea de pe fata si au reconstruit-o apoi cu un substitut si cu grefe.

Supravietuitoare a primei operatii de acest fel, Piper si-a deschis la scurt timp de la recuperare o fundatie si s-a dedicat salvarii altor femei care au trecut prin aceeasi situatie. Ea a devenit, in plus, personalitate TV si a publicat carti despre tragedia prin care a trecut, dorindu-si sa faca publice atacurile chimice si sa le atraga oamenilor atentia ca exista victime ale unor astfel de gesturi crude si a unor oameni bolnavi.

FULLSCREEN
Aparitie superba a femeii pe care fostul iubit a desfigurat-o cu acid sulfuric. Cum arata acum Katie Piper
  • /

related posts