Aparitii la polul opus pe pentru Bella Hadid. Cum a urcat pe podium dupa ce a facut furori in rochia rosie de la Cannes


Bella, in varsta de 19 ani, a socat pe toata lumea cu rochia sa de la Cannes. Tanara a pasit pe covorul rosu intr-o rochie de la care nu-ti poti lua ochii si care lasa la vedere...aproape tot! La fel s-a intamplat si cu urmatoarea tinuta, dar intr-un mod diferit.


Bella a urcat pe podium intr-o tinuta care i-a lasat, din nou, multa piele la vedere, insa de data aceasta nu a fost vorba despre o rochie eleganta ci despre un set format din bluza si pantaloni.

Atat bluza cat si perechea de pantaloni de culoare gri-argintie au fost pline de fermoare, pe toata lungimea picioarele si a mainilor, toate fiind descheiate, in asa fel incat Bella a parut mai mult dezbracata decat imbracata. In plus, bluza a fost sustinuta pe corpul modelului doar cu ajutorul benzii adezive atat de folosita in industria modei.


Trucul nu pare insa sa o fi ajutata pe tanara in varsta de 19 ani, pentru ca defilarea a facut ca bluza sa i se dezlipeasca si sa lase la vedere portiuni mai mari de piele decat si-ar fi dorit.

Vezi imaginile aici:


Bella poate fi considerata una dintre cele mai in voga modele ale perioadei, iar ultimele sale aparitii cu siguranta au plasat-o si printre cele mai discutate modele. Rochia sa rosie de la Cannes a fost numita de mai multe publicatii ca fiind cea mai sexy aparitie din istoria evenimentului, iar imaginile cu ea au facut inconjurul internetului.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies