Ar fi putut marca o aparitie de senzatie la 73 de ani, dar s-a facut complet de ras. Ce detaliu legat de parul ei a starnit hohote in jur


Sex simbolul anilor '60 Rachel Welch arata extraordinar la cei 73 de ani ai sai. 


La cea mai recenta iesire publica, fostul iepuras Playboy a demonstrat ar face orice pentru a ramane tanara, dar chiar si asa a lasat un detaliu sa-i strice aparitia cu potential.

Raquel Welch, cea care a acoperit ani la rand peretii din camerele domnilor cu posterele sale sexy, a ajuns la varsta de 73 de ani si este in stare sa faca orice pentru a-si pastra imaginea de femeie sexy si provocatoare.

Trupul sau arata senzational, iar rochia creion pe care a purtat-o la un eveniment monden i-a scos in evidenta formele inca frumos sculptate. La capitolul par insa, Raquel pare ca nu mai sta atat de bine ca altadata.

Poate ca este de vina varsta sau poate produsele cosmetice care i-au fost aplicate de-a lungul carierei de succes au fost cele care i-au distrus podoaba capilara. Cerst este ca peruca la care a apelat de aceasta data nu a fost aplicata corect, iar solutia de lipit s-a vazut la radacina firelor de par.

Chiar daca a apelat la o mesa numai pentru ca podoaba capilara sa completeze look-ul impecabil, alegerea nu a fost tocmai potrivita. Detaliul care i-a scapat lui Raquel Welch din vedere i-a distrus o aparitie cu potential, credem noi.

Va place Raquel Welch? Credeti ca atunci cand apelam la trucuri de infrumusetare trebuie sa avem mai multa grija ca de obicei?

FULLSCREEN
Ar fi marcat o aparitie de senzatie la 73 de ani, dar s-a facut complet de ras. Ce detaliu legat de parul ei a starnit hohote in jur
  • /

related posts