Ar putea avea orice femeie, insa Pierce Brosnan traieste o poveste de dragoste alaturi de sotia sa. Cum arata in costum de baie 


Pierce Brosnan si sotia lui sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, cei doi parand sa fie fericiti ca niciodata, chiar daca sunt casatoriti de 13 ani.

Tag-uri: #Pierce Brosnan

Actorul de 61 de ani a fost surprins alaturi de sotia lui pe o plaja din Hawaii , in timp ce se relaxau si profitau de peisajul incredibil. Relaxati, imbracati in costume de baie simple, Pierce si Keeley au demonstrat ca dragostea nu are varsta. 

Femeia de 51 de ani a purtat un costum de baie intreg, de culoare neagra, fara sa se fie deranjata de kilogramele in plus. De altfel, nici actorul care a devenit celebru datorita rolului din James Bond nu mai impresioneaza cu aceeasi forma fizica, varsta spunandu-si cuvantul.

Pierce Brosnan si Keeley sunt casatoriti din 2001 si au o proprietate priata in Kauai, unde merg sa se relaxeze. "Locuiesc in cea mai frumoasa zona a lumii", a declarat la un moment dat actorul. 

In urma cu cateva saptamani, actorul a participat la un eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru bolnavii de cancer de san, acesta marturisind ca: "Sa vezi pe cineva drag tie ca este distrus de o asemenea maladie, este ingrozitor", facand referire la disparitia tragica a primei sotii, Cassandra, dar si a fiicei Charlotte. 

FULLSCREEN
Ar putea avea orice femeie, insa Pierce Brosnan traieste o poveste de dragoste alaturi de sotia sa. Cum arata in costum de baie 
  • /

related posts