Ar putea fi dublura lui Margot Robbie! Cum arata cea care seamana perfect cu actrita in filmul "Suicide Squad"


"Suicide Squad" este filmul care a facut furori in momentul aparitiei lui in intreaga lume, dar si in Romania. Personajul preferat al celor mai multi fani: "Harley Quinn", pe care acum o multime de tinere o imita.


Margot Robbie, actrita australiana care joaca rolul iubitei lui "Joker", este una dintre cele mai frumoasa actrite de la Hollywood si milioane de oameni i-au urmarit  activitatea, inca de la filme precum "Lupul de la Wall Street", in care a jucat alaturi de Leonardo Dicaprio.

Margit si-a indeplinit visul de a obtine un rol de super erou. Ce-i drept, unul negativ si q intrepretat exceptional rolul Harley Quinn. 


Isteria a inceput insa dupa ce filmul a fost lansat, iar tinerele din intreaga lume au inceput nu doar sa se identifice cu personajul, ci chiar sa se imbrace ca Harley sau sa ii imite machiajul "fioros". Dintre toate aceste tinere, una s-a remarcat in mod special. 


Numele ei este Laura, o tanara de 24 de ani, din Sidney, iar "Harley Quinn" in varianta sa arata exceptional. Chiar si atunci cand renunta la machiajul care o transforma in cel mai iubit personaj de film, seamana izbitor cu Margot Robbie.
Laura le-a povestit celor de la BuzzFeed ca este fan al personajului inca din liceu, iar lansarea filmului nu a facut decat sa ii mareasca pasiunea pentru el si mai mult.

Imaginile vorbesc de la sine, spunem noi. Lasa-ne si parerea ta despre Laura intr-un comentariu:

FULLSCREEN
Ea este cea mai veritabila "Harley Quinn". Cum arata cea care seamana perfect cu Margot Robbie in filmul "Suicide Squad"
  • /

related posts