Arata admirabil in costum de baie la 47 de ani. Kate Walsh demonstreaza ca si femeile cu corp obisnuit pot fi cuceritoare la plaja


Actrita Kate Walsh, cunoscuta publicului din Romania datorita rolurilor din "Grey's Anatomy" si "The Private Practice", a fost surprinsa de paparazzi pe plajele din Malibu, unde filmeaza pentru "Bad Judge".


La 47 de ani, Kate Walsh este posesoarea unui fizic admirabil, pe care multe femei il invidiaza. Cu toate ca nu etaleaza aceleasi forme tonifiate si ferme ca ale unei pustoaice de 19 ani, vedeta le ofera tuturor doamnelor un exemplu pozitiv.

VEZI IMAGINILE AICI.

Spre deosebire de alte dive de la Hollywood care sunt dispuse sa-si riste sanatatea pentru a arata la fel ca la 20 de ani, Kate isi accepta micile imperfectiuni si se mandreste cu ele, chiar si la plaja.

Kate a fost surprinsa de paparazzi in timpul filmarilor pentru "Bad Judge", in care joaca alaturi de Tone Bell, John Ducey, Ryan Hansen si Miguel Sandoval. Imbracata intr-un costum de baie nude, care i-a aratat silueta exact asa cum e, vedeta de 47 de ani a parut zambitoare si bine dispusa in fata paparazzilor.

Din punctul nostru de vedere, vedeta care ne-a incantat in "Grey's Anatomy" si "Private Practice" merita toata aprecierea si, recunoastem, nu ne-ar deranja sa aratam la fel la 47 de ani. Voi se spuneti despre aspectul ei fizic in costum de baie? Ce nota i-ati da pentru look?

related posts

Modifică setările cookies