Arata asa, dar a fost respinsa de cei de la Sports Illustrated in 2016. Cum a impresionat la plaja Natalia Borges


Natalia Borges este o brazilianca superba, care de doi ani incoace spera sa fie aleasa de cei de la Sports Illustrated pentru a poza in deja celebrul numar de vara in care topmodelele apar imbracate doar in costum de baie.


Natalia Borges s-a mutat din Brazilia in Statele Unite ale Americii pentru a-si lansa cariera de model. Ajunsa in New York, a primit contracte de la Elle si Cosmopolitan, dar si de la diferite branduri de bijuterii si costume de baie.

In 2016, ea a mers la selectiile Sports Illustrated, din dorinta de a poza in bikini alaturi de nume mari din industrie precum Gigi Hadid, Ashley Graham, Chrissy Teigen sau Kelly Rohrbach. Anul trecut ea nu i-a convins pe editorii celebrei reviste asa ca a decis sa incerce din nou.

Natalia are 1.77m, cupa 75B, talie de 60cm si solduri de 89cm. Cu parul blond si ochii caprui, ea a fost surprinsa de paparazzi la plaja, in Miami, la scurt timp dupa ce a trimis auditia pentru Sports Illustrated. Asa cum era de asteptat, tanara arata senzational in costum de baie si are sanse sa le atraga atentia editorilor cu silueta ei perfecta.

FULLSCREEN
Arata asa, dar a fost respinsa de cei de la Sports Illustrated in 2016. Cum a impresionat la plaja Natalia Borges
  • /

related posts