Arata atat de bine incat sotia lui de 8 ani il soarbe din priviri. Chris Pratt a devenit unul dintre cei mai sexy actori


Era supranumit "grasutul de la Hollywood" si primea doar roluri amuzante, insa acum totul s-a schimbat pentru Chris Pratt. A devenit atat de sexy incat sotia lui nu se poate abtine sa il atinga...chiar si in public!


Simpatia si umorul de care dadeau dovada inca din trecut i-a facut sa adune un numar impresionant de fani care le adora aparitiile. Admiratorii lor au acum un motiv in plus sa le urmareasca fiecare miscare. Chriss Pratt si sotia sa, Anna Farris s-au transformat complet, din punct de vedere fizic. Daca Anna a si-a revenit imediat dupa nasterea fiului lor, iar pe corpul ei nu se citeste deloc faptul ca a devenit mama, Chriss pare sa fi intrat intr-un program intensiv de sport.

Actorul in varsta de 37 de ani s-a transformat intr-unul dintre cei mai sexy de la Hollywood, atat de sexy incat sotia sa il soarbe din priviri si il si palmuieste direct in fata fotografilor.

Mandra de starul ei personal din "Guardians of the Galaxy", Anna a uitat de tinuta eleganta si de faptul ca se afla in fata unei armate de fotografi si a facut un gest pe cat de simpatic, pe atat de rar intalnit printre vedetele din Cetatea Filmului. Frumoasa blonda l-a "palmuit", in gluma, pe sotul sau, peste fund.

Chriss Pratt si Anna Farris sunt casatoriti din anul 2009 si au impreuna un baietel in varsta de 4 ani.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:
 

related posts

Modifică setările cookies