Arata atat de bine la 70 de ani incat pare photoshopata. Imaginile cu Helen Mirren despre care vorbesc toti


Are acasa un Oscar, 4 premii Bafta, 3 Globuri de Aur, 4 premii Emmy si 2 premii la Cannes. Cu toate acestea, Helen Mirren a ramas o femeie cu picioarele pe pamant, care si-a propus sa imbatraneasca natural si sa nu-si ascunda putinele defecte.


Pe langa talentul evident, experienta de necontestat si o atitudine de diva autentica, Helen a uimit recent intr-o reclama pentru un brand de cosmetice, unde a refuzat sa ii fie modificate ridurile si s-a lasat filmata exact asa cum este.

Doamna filmului britanic care s-a trasnformat intr-un simbol al talentului din Regatul Unit isi accepta infatisarea si, spre deosebire de multe dintre actritele de la Hollywood, nu isi altereaza pielea cu interventii estetice de ultima generatie.

Dincolo de naturaletea de care da dovada, actrita Helen Mirren este cunoscuta pentru opiniile ei puternice, pe care si le exprima mereu fara teama. Despre chirurgia plastica, de pilda, a spus ca "implanturile mamare sunt ciudate. Parca ai avea 2 portocale atarnate de gat. Chirurgie plastica? Nu. O sa incerc sa pacalesc oamenii cu machiaj, bijuterii si o rochie draguta."

Iar despre corpul ei, pe care nu s-a sfiit sa il arate in toate splendoarea in pictoriale incendiare, a declarat ca "nu-mi plac nasul meu sau genunchii si imi urasc gleznele, am dubii in legatura cu fundul meu si nu-mi plac picioarele mele deloc. Sunt nesigura cand vine vorba despre barbia mea, iar fruntea mea incepe sa se lase. Dar, per total, pot trai cu aceste lucruri."

Chiar si asa insa, da dovada de incredere si are curajul de a aparea exact asa cum este, catsigand respectul tuturor. Iata cum arata in reclama care a cucerit internetul:

FULLSCREEN
Arata atat de bine la 69 de ani incat pare photoshopata. Imaginile cu Helen Mirren despre care vorbesc toti
  • /

related posts